Persondatapolitik

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du bestiller mad eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, tilnærmelsesvise geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse. Det vil typisk være i forbindelse med køb eller bestilling af læderprøver.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Dine oplysninger behandles kun af betroede medarbejdere og revidere løbende datasikkerheden med henblik på at tage de fornødne tiltag.

Formål

Personoplysninger såsom navn, adresse, telefonnummer (mobilnummer) og e-mailadresse indsamles udelukkende til brug i forbindelse med:

– fremsendelse af madkøb
– levering af mad til skole
– fremsendelse af bestilt vare
– reklamationer
– returnering

Derudover anvender vi cookies med henblik på at indsamle oplysninger om brugen af vores hjemmeside, således at vi løbende kan forbedre den. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores Cookiepolitik.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i op til fem år, hvorefter de slettes.

Videregivelse af oplysninger

Vi benytter en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Tredjeparterne inkluderer udbydere af systemer til pakkelabels, bogføring og indholdsstyring af hjemmesiden. Fælles for dem alle er, at de udelukkende behandler oplysninger på vores vegne og har ingen tilladelse til at anvende dataene til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@brixcatering.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver

Websitet ejes og publiceres af:

Brix Catering ApS
Vinkelvej 7
8450 Hammel
CVR-nr.: 39600013
E-mail: info@brixcatering.dk
Tlf.: +45 42758530

Den dataansvarlige er: Casper Brix